Email: info@cser-bags.hu     Phone: +36306463629

A Mi Történetünk

Az ötlet Cser Tamás overlander fejéből pattant ki, amikor is utazásai során a Defenderében való rendszerezési problémákba ütközöttt. Ami számára hiányzott egy biztonságos, és strapabíró rendszerezési forma, amit nem a csomagtartóba kell behajítani és ott foglalja az értékes helyet, hanem a jármű kiaknázatlan területeit hasznosítja. 

Így született meg a CserAdventures 2021-ben. A gépjárműnek olyan tárolási lehetőségeit használja ki, amit eddig nem igazán vettek figyelembe, például a háttámla, fejtámla, tető. A termékek másik különlegessége, hogy nem a szokásos rögzítési technikákat alkalmazza, hanem minden termék tépőzár segítségével rögzül, vagy nyitódik/záródik. A könnyű áthelyezés mellett ez egy elég egyszerű megoldási forma, amiben sok hiba nem csúszhat. Nem tud eltörni, karcolódni, ezért a hosszú utazások során megbízható társakként szolgálnak és sosem hagynak cserben. 

A termékek hosszas tervezések és fejlesztések eredményei, amiket Tamás közösen a varró nőkkel alkotott meg. Több prototípus megalkotása után tökéletesültek a termékek, amiket a varrónők Magyarországon egyesével kézzel készítenek. A kíváló minőség megőrzése érdekében az alapanyagok is mind Európából származnak es a kiváló Cordura anyag színvonalát képviselik.

Tamás jelenleg is dolgozik újabb termékek megalkotásán, hogy még több féle rendszerezőket tervezzen, ezzel megkönnyítve az utazni vágyók életét.